de-lente-is-daar-breng-sfeer-in-je-tuin

De lente is daar: breng sfeer in je tuin

De vogeltjes fluiten, het zonnetje komt erdoor, alles staat in volle bloei en ’s avonds is het langer licht. We schakelden weer over naar zomertijd en zijn helemaal klaar voor het vrolijke lenteseizoen. Is jouw tuin er ook klaar voor? Ontdek hoe verlichting en audio zorgen voor een unieke tuinbeleving.  

Verlichting

Inderdaad, tuinverlichting kan maar beter functioneel zijn. Denk maar aan verlichting aan de deur om in het donker gemakkelijk het sleutelgat te vinden, het opgelicht pad om veilig tot het tuinhuisje te raken of omgevingslicht als extra beveiliging. Naast de praktische kant, heeft verlichting in de tuin zoveel meer te bieden. Het is een echte sfeermaker tijdens vele zomeravonden (maar ook in de andere seizoenen). De warme uitstraling van ledverlichting, wat bovendien ook nog energiezuinig en duurzaam is, zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van en in je tuin. pad tuinverlichting Bij het opmaken van een lichtplan voor je tuin houden we rekening met de combinatie van verschillende soorten verlichting, zodat je overal van de juiste verlichting kan genieten. We creëren met verlichting extra diepte in je tuin en accentueren daar waar het nodig is. Een eyecatcher in je tuin verdient het om in de spotlight te staan.  

Audio

Een barbecue met het gezin of een drankje met vrienden op je terras onder het genot van je favoriete muziek. Het zijn momenten van geluk. Muziek brengt altijd een prettige en ongedwongen sfeer met zich mee en dat kan dus evengoed buiten! Vandaag de dag zijn er verschillende mogelijkheden om ook buiten van een streepje muziek te genieten. Dit is voor een groot stuk persoonlijk, omdat we allemaal op onze eigen manier muziek ervaren. Als sfeermaker tijdens een feestje in je tuin, subtiel op de achtergrond bij een gezellige barbecue of als camouflage voor onaangename omgevingsgeluiden. Bij het kiezen van een geschikte audio-oplossing staan persoonlijke wensen steeds centraal. Bij Q-light geniet je van een kwalitatieve geluidsbeleving in je eigen tuin precies zoals jij het wilt. Kan je niet wachten op die sfeervolle avonden in jouw tuin? Laten we er dan meteen invliegen. Maak hier jouw afspraak.

Ons licht laten schijnen op jouw project?

Laten we eens afspreken!
Email ons +32 11 75 88 38