Over ons.

We zijn een creatief, eerlijk en gedreven team lichtspecialisten met één doel: slimme lichtconcepten bedenken op maat. Hoe kan Q-Light jou helpen?

Ontdek het hier

Sfeer en beleving.

Q-Light is meer dan enkel verlichting. Achter Q-light schuilt een team dat in meerdere markten thuis is. Onze expertise in lichtsturing en audio, samen met verlichting zelf levert een totaalconcept op van sfeer en beleving. Wat dat voor ons betekent? De juiste verlichting op de juiste plaats, perfect gedimd (of net niet), aangevuld met muziek die past bij de situatie. Met één druk op de knop zorgen wij dat je voor elk moment van de dag de gewenste sfeer kan neerzetten. Wij maken het voor jou gemakkelijk, zodat jij optimaal kan genieten van welke situatie dan ook, op jouw manier!
Q-light: accentverlichting

Vakkennis.

Sinds 2013 ontwerpen wij state-of-the-art lichtconcepten voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Dat is wat we het liefst doen, waar we goed in zijn en steeds beter in worden. Lichtstudies berekenen? Het technisch aspect van verlichting onder de loep nemen? lichtplannen uittekenen? Bij ons gaat er een lampje branden!
Q-light: huismerk Y-profile

Uniek.

Elk project is anders. Jouw unieke verlichtingswensen schijnen door in jouw project. Of het nu gaat over een kleine stadswoning of een groot kantorencomplex. Elke klant verdient onze aandacht van begin tot eind én zelfs daarna.
Q-light: maatwerk LED-verlichting
Q-light: cirkelvormige verlichting
Onze expertise

Ons licht schijnen op jouw project?

Maak een afspraak
  • >Persoonlijk advies
  • >Nieuwbouw & renovatie
  • >Begeleiding van A tot Z
  • >Realisatie
  • >Totaalconcepten
  • >Op maat van ieders budget