Sturingen.

Maak je woning slim èn klaar voor de toekomst.

Ontdek de voordelen

Hoger comfort.

Het creëren van scenario’s voor elke situatie zorgt ervoor dat alles wat geïntegreerd werd in je systeem, ook meteen de juiste stand aanneemt.

Automatiseer in functie van aanwezigheid, tijd, temperatuur en zoveel meer.
Dat is gemakkelijk èn tijdsbesparend.

Qbus domotica - Bedieningssoftware vanuit één platform

Betere veiligheid.

We integreren alarm- en camerasystemen of aanwezigheidsdetectie en automatiseren de sturing van verlichting en zonweringen of van toegangsdeuren of poorten.

Behoud het overzicht en bedien alle toestellen vanaf één platform, thuis of van op afstand.
Zo garandeer je de veiligheid van elke bewoner, groot of klein!

Verlichting met integratie van alarm- en camerasystemen of aanwezigheidsdetectie

Energiezuinig.

Ben je al onderweg wanneer je beseft dat de verlichting nog aan is in jouw huis? Geen probleem, bedien je hele woning op afstand. Actief koelen en verwarmen in je woning? Ook dat kan.
Samen vinden we een energie-efficiënte oplossing.

Verlichting instellen en sturen op afstand via één platform
Energiezuinige verlichting | Q-light
Onze expertise.

Wil je jouw woning ook slim maken?

  • >Persoonlijke aanpak
  • >Voor ieders budget
  • >Advies
  • >Realisatie
  • >Indienststelling
  • >Voor particulieren
  • >Voor professionals
  • >Officiële KNX partner
  • >Officiële Qbus partner

Verlichting.

Q-Light voorziet in jouw comfort door zijn specialisatie in slimme verlichting. Creëer meerdere sferen en bedien alle toestellen vanaf één platform in huis. Met slechts één bediening staat alle verlichting juist om te koken of activeer je de tv-sfeer. Uiteraard vergeet je niks uit te schakelen wanneer je ’s avonds gaat slapen.
Lichtsturing - glaspendels

Zonwering.

Een bloedhete zomerdag? Geen probleem! We vermijden oververhitting van je gebouw door screens of gordijnen automatisch te sluiten waar de zon binnen schijnt. Een kille winterdag? Wij zorgen voor een extra warme sfeer door de gordijnen te sluiten bij het activeren van het juiste scenario!
Zonwering afstemmen op licht

Energiebeheer.

Energie besparen door geautomatiseerd verlichting te sturen, temperatuur te regelen of actief te zonweren. Wij gaan nog een stapje verder. Energie beheren is meten! Niet enkel je totaal verbruik maar ook de zware verbruikers, en nog belangrijker wat je zonnepanelen opwekken. Met een simpele druk op de knop, genereer je grafieken die het verbruik van energie, gemiddelde temperaturen, aanwezigheid, CO2-niveaus en water tonen. Deze waardes analyseren en in functie hiervan automatiseren, dat is wat wij ervan maken.
Lichtsturing: energie besparen met geautomatiseerde verlichting

Veiligheid.

Door het alarm te activeren gaan ook automatisch alle lichten in je woning uit. Krijg een SMS als iemand in de tuin loopt of ontvang een e-mail met een foto van wie aan de deur belt.
Overzicht bewaren over al jouw verlichtingsinstellingen vanuit één platform

Toegangscontrole.

Wanneer je in de buurt van je woning of kantoor toekomt de poort aan straat automatisch laat openen en de welkomstverlichting laat branden. Of de deur openen zonder sleutel maar slechts met de tip van je vinger. Wij regelen de toegang tot je gebouw voor de juiste persoon op het juiste moment van de dag.
Lichtsturing: verlichting automatiseren

Multimedia.

Movie-night? Door de juiste sfeer te activeren via je smartphone of een drukknop in de zitruimte, of zelfs dankzij ‘Hey Google' wordt de verlichting in de juiste stand gezet, sluiten de gordijnen, gaat de TV aan en wordt de home-cinema op ‘Netflix’ ingeschakeld. Dat doen wij, jij moet enkel nog voor de popcorn zorgen!
Lichtsturing: de juiste sfeer creëren voor multimedia

Ons licht laten schijnen op jouw project?

Laten we eens afspreken!
Email ons +32 11 75 88 38